dimecres, 2 de març del 2016

CONFERÈNCIES: ENERGIES RENOVABLES

A mi em va agradar molt fer aquesta conferència. Em vaig sentir un poquet nerviós i vaig xerrar massa fluixet, però jo trobo que tot va anar molt bé i que a molts de la classe els hi va interessar ben prou.
Tenc ganes d'escoltar als altres companys/es. Crec que així aprenenm molt.

Adrià Fullana

3 comentaris:

  1. La conferència de n`Adrià va ser molt interesant i molt guai. Hi havia coses que no sabia,com per exemple, els robots solars, que nomes funcionen amb llum. Va ser molt impresíonant. També va ser molt important lo des co2, que amb ses energies renovables no en gastam tant.

    ResponElimina
  2. La comferència d'energies renovables em va agradar molt perquè és un tema que jo no coneixia gaire i vaig apendre moltes coses noves. També em va semblar molt divertit i curiós el robot que va dur n'Adrià a la classe, funciona amb plaques solars.

    ResponElimina
  3. El de Adrìa ha sido muy interesante porque nos habla de los tipos de energia y algunos coches , aviones y barcos que se hacen con placas solares . Y que la energia es muy importante para una ciudad o pais . Y tambien ha sido muy interesante cuantos grados puede tener un volcan , hielo, act

    ResponElimina