dilluns, 21 de març del 2016

CONFERÈNCIES: QUI VA SER LA PRIMERA PERSONA QUE VA TREPITJAR LA LLUNA?

A mi m'ha agradat molt fer la conferència. Al principi estava un poc nerviós, però després em vaig tranquil·litzar.
M'ha agradat fer les feines amb els meus pares, abans de la conferència.
El dia anterior de la conferència, quasi no vaig dormir de lo nerviós que estava.
Espero poder fer una altra vegada la conferència. 

Marcel Sanjurjo

5 comentaris:

  1. En Marcel va fer sa conferència sobre el primer home que va trapijar la lluna.Va xerrar sobre els cohts,amb quina companyia van anar,que és sa APOLLO,quin dia van embarcar,etc...

    A mi em va agradar molt tot,però el que més em va interesar va ser quan ens va explicar com son els cohets.Jo trob que ho va fer molt bé.

    ResponElimina
  2. El tema ( QUI VA SER LA PRIMERA PERSONA QUE VA TREPITJAR LA LLUNA? ) em va agradar molt, perque vaig aprendre sobre les naus espacials i sobre el nostre satelit (la Lluna ).

    Va ser un tema molt interessant!!!

    ResponElimina
  3. A mi em va agradar molt la conferència den Marcel perquè vaig poder saber quina va ser la primera persona en trepitjar la Lluna i quina va ser la nau amb la que van viatjar allà.
    va ser molt interessant.

    ResponElimina
  4. La confèrencia d'en Marcel em va semblar molt interessant, vaig aprendre moltes coses sobre:(LA PRIMERA PERSONA EN TREPITJAR LA LLUNA).Em va agradar molt, a l'hora d'explicar, tambè va xerrar bastant clar.

    ResponElimina
  5. La conferéncia den Marcel em va agradar molt i el tema no em va sorprendre vinguent d'ell, perquè sempre li han agradat lea coses de L'espai i va decidir fer la conferéncia sobre qui va ser el primer home en trepitjar la Lluna.
    Però no nomes ens va explicar qui va ser el primer home en trepijar la Luna, també ens va dir com es preparaven abans de despagar, quines parts tenia el coet etc....
    A mi també m'agrada aquest tema, perquè a P5 erem la clase dels coets i vam començar a aprendre coses sobre aixo, defet en Marcel anava a clase amb mi!!!
    M'ho vaig pasar molt bé.

    ResponElimina