diumenge, 22 de maig del 2016

TALLER DE COREOGRAFIA

Dijous dia 5 de maig, vam fer amb n'Anna un taller de dansa i moviment. Era molt important tenir imaginació i mitjançant el cos expressar el que sentíem. Hi havia moments que improvisàvem, altres que els nostres companys/es havien de fer el mateix que fèiem nosaltres. Tot ho fèiem a partir de diferents músiques. Va ser molt divertit, vam xalar molt!

18 comentaris:

  1. Em va agradar molt i va ser divertit perquè fèiem feina amb grup, ballaven lliures i com volíem, però el que mes em va agradar va ser allò de que hi havia dos equips i a cada grup hi havia un capità i tot el equip feia el que deia ell.

    ResponElimina
  2. A mi m'ha agradat molt el taller de coreografía. Ens ho va fer una dona que es deia Anna. Vam fer vàries activitats, com per exemple: sa mà màgica, camina en grup i individual... Vam fer grups i un del grup feia un trosset de ball i la resta ho haviem de copiar. El meu grup erem n'Ander, en Claudi, n'Adrià, na Carla i na Claudia. M'ho vaig passar molt be.

    ResponElimina
  3. Lo de sa coreografia em va agradar molt.El que vam fer va ser calentar,caminar per diferents direccions i a diferens velocitats,la ma màgica(que és un joc on una persona és el capità i tots els altres tenen que copiar el que fa la seva ma)i coreografíes amb grups de sis.

    A mi em va agradar tot molt però el que més em va agradar va ser lo de coreografíes amb grups de sis.

    ResponElimina
  4. El dijous 5 de maig després d'educació física vam anar a la zona dels petits a trobar-nos amb l'Anna , l'Anna va ser molt simpàtica,amable i alegre amb nosaltres, vam anar allà a fer un taller de dansa i moviment corporal.
    el primerque vam fer va ser escalfar, després vam jugar a la mà màgica , ens vam anar ajuntant fent coses fin a formar tres grups de sis, quan vam acabar ens vam ajuntar en altres grups,(però aquests eren2 grups, amb nou membres cada un) i vam fer una conversa amb moviments, i finalment l'Anna vab posar unes tarjetetes al terrei cada grup,els tres grups van agafar tres tarjetetes amb tres coses posades i fer un ball a on siguesin les tres coses que hi havia escrit als paperets, a tots els hi va sortir molt bé, vam estar allà aprox. 1h i 30min.!

    em va agradar molt i m'ho vaig passar beníssim!!!

    ResponElimina
  5. A mi m'agrada molt ballar, però aquest taller em va semblar molt especial perquè eren moviments molt tranquils. Vam fer moltes activitats: caminar per a un espai com ens indicaven, conversar amb moviments corporals, la mà màgica i montar un ball tal com ens ho deien.
    Va ser molt divertit.

    ResponElimina
  6. A mi m'ha agradat molt el taller de coreografia.
    Per tot el que vam fer per exemple, fer els mateixos moviments de la ma de n'Anna amb el cap, despres vam fer uns cuants grps de dos despres de sis i un sol grup (tota la clase), i per acabar vam fer tres equips i cada un agafaba tres targetes i a cada targeta posaba una cosa, amb les tres frases tenies un minut per fer una obra de teatra curta.
    Em vaig passar molt bé, espero que o fagem un altre cop.

    ResponElimina
  7. A mi em va agradar molt que n'Anna ( la que va venir a fer-nos la coreografía ) ens va mostrar com divertir-nos ballant amb la música i expressar-nos amb moviments.
    També em va agradar les activitats que ens va dir que fessim com per exemple la mà màgica,també ens va dir que primer estiréssim els músculs per no fer-nos mal ja que ens hauriem de moure, després ens deia de tant en tant: ara curreu, posseu-vos en parelles i després teniu que caminar amb els mateixos passos, després érem més i més, etc...Però el que em va agradar més va ser la mà màgica.
    Mho vaig passar molt bé i magradaría tornar-ho a fer.

    ResponElimina
  8. Va ser molt divertit i interessant el taller de la coreografia perquè vam fer diferents activitats de ball amb n'Anna. Vam escoltar diferents músiques de molts de ritmes i a vegades havíem d'improvitzar els nostres moviments o havíem d'imitar el que feien els nostres companys.

    ResponElimina
  9. La coreografía a sido muy divertida.Lo que más me a gustado fue la mano mágica que se trataba de que tenía que correr y nosotros teníamos que hacer lo que la mano haga, por ejemplo:saltaba y nosotros teníamos que saltar, e ya corría nosotros corriamos, pasaba por un tobogán nosotros teníamos que pasar por un tobogán...
    Era una emoción nueva para mi. Me divertí muchísimo, me justaria a volver acerlo.

    ResponElimina
  10. A mi m'ha agradat molt es taller de coreografia perquè és com una espècie de comunicació amb la que ens expressem. El que més em va divertir va ser que teníem que seguir els moviments de la mà màgica.
    Va ser molt divertit!!!

    ResponElimina
  11. El taller de coreografía em va encantar.
    L'Ana va ser la que ens va donar la classe, les seves activitats eren molt divertides, entre elles la ma màgica que consistía amb que ella feia moviments amb la seva ma i nosaltres haviem de fer el mateix que la ma pero amb tot el cos o "la batalla "que consistía amb fer dos grups i feien com una conversació pero transmitint el que sentiem amb moviments. Tots aquests jocs van ser molt xulos pero el meu preferit va ser un en el que ens dividiem en tres grups i cada grup agafava tres papers d'un munt en el que posaven diferents coses com alcançar, planetas,còmics... etc i haviem de formar una coreografía que contingues tot allò.
    Va ser genial!!!

    ResponElimina
  12. A mi em va agradar molt el taller de coreografia, ens el va fer n'Ana i vam fer moltes activitats com:Estiraments, la ma màgica, conversa i el ball amb tres grups.
    Estiraments:Els vam fer al principi de la classe per calentar els musculs.
    Ma màgica:Es tractava que la seva ma era la ma màgica i lo que ella feia amb la ma nosaltres ho haviem de fer amb tot el cos.
    Conversa:Es tracta de que hi havien 2 equips, cada equip tenia un líder, si ell feia una cosa tot l'equip l'havia d'imitar i xerravem entre els 2 equips.En teoria havia de ser una conversa però nosaltres ho feiem més com una batalla(ens empenyavem,...)
    Ball:Hi havien 3 grups de 6 fillets/es i cada grup s'havia d'inventar una coreografia i despres la ballavem davant els nostros companys.
    Va ser molt divertit.

    ResponElimina
  13. El taller de coreografía va ser genial!!!
    Em vaig divertir molt, tots els jocs em van agradar moltíssim pero sobretot fent els balls en grup i les xerrades amb el cos.
    M'agradaria que l'Ana vingues un altre dia, i que encara fesim mes coses amb ella.

    Va ser una experiencia inolvidable!!!

    ResponElimina
  14. El taller de dansa em va semblar molt xulo, divertit... El joc de la mà màgica em va semblar molt divertit i també, va ser molt xulo quan vam fer 2 grups i un fillet/filleta de cada grup feia varis passos de balls i el reste de el seu grup ho tenien que imitar.
    El que més em va agradar va ser cuan erem 3 grups i cada grup tenia que fer un mini ball segons les targetes que els hi havien tocat.
    M'ho vaig passar bomba!!!.

    ResponElimina
  15. A mi em va agradar la coreografia perquè va ser molt interessant i molt divertida.La part que més em va agradar va ser la de la mà màgica,que tractava de que tothom esteia agrupat com un banc de peixos i havien d'imitar els moviments que feia la mà.
    M'ho vaig passar molt bé.

    ResponElimina
  16. A mi m'ha agradat molt ballar i moure per tot el pati. A estat divertit inventant un ball per ballar en grup. Lo que més m'ha agradat es el joc de la "ma magica". A estat divertit, interessant, genial, agradable. A estat perfecte per jo. Vam fer la coreografia al pati dels fillets/es, perque hi ha més espai per fer la "ma magica" i tot lo de més que van fer a la coreografia. Mai e fet ninguna coreografia més divertit en la meva vida. M'ha agradat moltisim.

    ResponElimina
  17. Dijous 5 de Maig va venir a l'escola n'Anna, a fer un taller de dansa.
    Vam fer jocs, com per exemple: feiem dos grups i a cada equip hi havia una persona que deia cosa amb el cos a l'altre grup, i tot el seu equip feia el mateix. Tambè ens vam dividir en tres equips i feiem un ball per mostrar-lis als altres companys i companyes.
    Va ser moltdivertit i emocionant,m'ho vaig passar molt bè.

    ResponElimina
  18. A mi em va agradar molt al taller de la coreografia.
    Vam fer moltes actividats divartidas, la que em va agradar mes van ser la ma magica i tambe montar una dansa amb difarens grups ,vam tenir de praticar per despres mostrarlis als dames.
    Va ser molt interessant i amb va agradar molt.
    Ma agradaria tornarlo a fero.

    ResponElimina