dijous, 26 de maig del 2016

CONFERÈNCIES: LA DANSA

Dia 4 de maig vaig fer la conferència sobre la dansa, als meus companys/es de classe. Els hi vaig explicar la història de la dansa: el ballet, el jazz i el claqué. Són les 3 activitats que faig a la meva escola de dansa.
M'ho vaig passar molt bé, i no vaig estar gens nerviosa!!!
Júlia Bagur

9 comentaris:

  1. La conferència de na Júlia sobre la dansa, m'ha semblat molt interessant perque jo no sabia moltes coses d'aquest tema.
    Gràcies al que ens ha explicat, he pogut aprendre coses noves.
    Júlia ho has fet molt bé.
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  2. Na Julia B. va fer la conferència de la dansa, va ser divertit i va explicar coses que no sabia. Me va agradar saber com va començar la dansa, a quina època i a on es feia.
    Va enfocar sa conferència molt en es Jazz, ballet i claqué que son els tres tipus de ball que practica ella. Ens va ensenyar vídeos en concret a sa de Casca Nous de ballet i una de claqué a on amb les sabates feien el ritme de la cançó, “When I’m gone..” (cups) de Anna Kendrick, sa mateixa que nosaltres vam fer a música amb gots.

    ResponElimina
  3. Sa conferència de la dansa em va agradar molt,va ser molt interessant,em va agradar molt quan ens va ensenyar els videos de sa seva classe de dansa,jazz i claqué

    Li va sortir molt bé i quasi no va llegir,es va esforsar molt perquè li sortis tan bé.

    ResponElimina
  4. A mi em va agradar molt la conferència de la dansa.
    Na Júlia Bagur ens va explicar 3 tipus de dances:Ballet, jazz i claqué, la història de cada una, els vestiments, etc
    Jo vaig trobar molt interessant tot el que va explicar perque ballar és una cosa que a mi m'agrada fer i vaig trobar xulo saber més coses de la dansa.
    Vaig aprendre moltes coses que no sabia sobre el ball.
    Va ser molt divertit.

    ResponElimina
  5. A mi em va agradar molt la conferència de la dansa.
    Na Júlia Bagur ens va explicar 3 tipus de dances:Ballet, jazz i claqué, la història de cada escuna, els vestiments, etc
    Jo vaig trobar molt interessant tot el que va explicar perque ballar és una cosa que a mi m'agrada fer i vaig trobar xulo saber més coses de la dansa.
    Vaig aprendre moltes coses que no sabia sobre el ball.
    Va ser molt divertit

    ResponElimina
  6. A mi m'ha agradat molt el tema de la dansa perquè es tracta de ball i a jo m'agrada molt ballar. També em van divertir els videos que va mostrar.
    Em va agradar molt!!!

    ResponElimina
  7. Na Júlia va fer la conferència sobre la dansa i és un tema que no coneixia gaire. Ara que he sentit parlar sobre la dansa m'he adonat que és un tema molt interessant i que se poden dir moltes coses. Tampoc sabia que hi ha tants de tipus de dansa. Els vestits que va mostrar em van agradar molt.

    ResponElimina
  8. El dimecres dia 4 de maig li va tocar fer la conferència a na Júlia Bagur, la seva conferència va tractar sobre la dansa. Quan ella ho feia mostrava molta seguretat en ella mateixa, s'ho savia de memoria i no se la veia gens nerviosa, ella anava mirant la pantalla per una raó, perquè hi havia bastantes fotografies, algunes d'elles havia dexplicar-les, per exemple hi havia una fotografia que tenia les postures de ballet, na Júlia Bagur podria haver explicat moltíssimes coses sobre la dansa, però només va explicar: El ballet, el claqué i el jazz, només va explicar aquestes tres coses perquè si agués explicat totes no agués acabat mai!!!

    A mi em va agradar moltíssim poder escoltar la seva conferència, i aprendre més coses de la dansa.

    ResponElimina
  9. DIA 4 DE MAIG NA JÚLIA BAGUR VA FER LA CONFERÉNCIA LA VA PRESENTAR DE LA DANSA, JA QUE LI AGRADA DES DE QUANT ERA PETITA.
    VA SER MOLT INTERESSANT, DIVERTIT I EMOCIONANT.
    M'HO VAIG PASSAR MOLT BÉ, IEM VA AGRADAR MOLTISSIM.
    ALGUNES DE LES COSES QUE ENS VA EXPLICAR NA JÚLIA SÓN: LA HISTÓRIA DE LA DANSA, EL JAZZ, EL CLAQUE, EL BALLET...

    ResponElimina