dimecres, 14 d’octubre del 2015

COMENÇA UN NOU CURS!!!

Les vacances ja han acabat i tornam estar a l'escola, amb moltes novetats: company nou, Ander, que ve de Córdoba, estem en el primer pis i el compartim amb na Maria que fa sa música i tots/es els/les mestres que venen a fer informàtica amb els seus alumnes... Ah! també amb na Cati que fa es taller de fang i na Len que té el seu despatx, és l'orientadora, però només la veim els dijous.
 
Ens espera un curs ple d'emocions i feina!!!

9 comentaris:

  1. Esteim començant l'escola i me està encantant tot el que esteim fent,i a més a més hi ha un alumne nou que es diu Ander. La nostra classe encara no té mobles però m'ha agrada estàr dalt.
    A la foto sortim molt graciosos.

    ResponElimina
  2. Esteim molt guapos a la foto. La classe del primer pis es molt divertida, però encara no han duit els mobles. Tambe estic molt content perque ha vingut un fiet nou a classe i es diu Ander i ve de Cordoba.

    ResponElimina
  3. A mi m'ha agradat molt que hagi vingut n'Ander el fillet nou, és molt divertida l'escola perquè els fillets i filletes ens tornam a veure. Tambe es divertit fer educacio fisica, matematiques, naturals, socials, projectes,angles, música, assemblea i blibioteca. Tenim una biblioteca nova. Ara esteim al pis de dalt.

    ResponElimina
  4. Hola yo vengo de Cordoba, donde yo vivo es un pueblo que se llama Cabra. Ahora vivo en Sant Lluís en la calle San Antonio numero 36. Tengo un nuevo colegio es muy chulo hacemos cosas muy divertidas, como dibujar, hacer juegos de matematicas, aprendo catalán, leemos libros de la biblioteca, etc.

    ResponElimina
  5. A mi m'ha agradat que n'Ander vingui, perquè així podra saber com es la nostra escola, a més a més a tots ens agrada fer amics, mai va malament fer amics nous! Esper que es trobi a gust.

    ResponElimina
  6. M'ho he passat molt bé a l'estiu, però també volia anar a l'escola per veure als meus amics i amigues. Quant em van dir que hi havia un fiet nou em vaig posar molt alegre perque tenia ganes de coneixer-lo i per ser amics. Resulta que es molt simpatic i alegre. Tambe tenia ganes de veure a la meva profesora Gracia i vaig amb mols anims i molt alegre.

    ResponElimina
  7. Aquest començament d'escola, m'ha agradat molt, sobretot veure de nou als meus amics/es i la meva tutora. Ha vingut un fillet nou, es molt simpatic, alegre i molt alt.
    Tenim professors nous, na Laura d'educació fisica, en Joan de jocs matematics, etc.

    ResponElimina
  8. Aquest principi de curs esta sen molt divertit i ha vingut un fillet nou que es diu Ander. encara no ens han aribat els mobles de la classe, peró m'assembla que aribaran prest. És molt xula sa foto que mus hem fet de tots i totes.

    ResponElimina
  9. A mi m'ha agradat molt perque ha vingut un fillet nou que es diu Ander. Feim moltes coses noves i hi ha profesors nous,tenim tallers nous i els feim amb els de 3r i m'agrada molt.

    ResponElimina