dilluns, 11 d’abril del 2016

CONFERÈNCIES: ELS MOIXOS

Dia 5 d'abril vaig fer la meva conferència. La vaig fer sobre els moixos, perquè a casa tenc una moixa que es diu Boira i són uns animals que m'agraden molt.
Al principi em vaig posar una mica nerviosa, però a mida que anava fent la conferència, se m'anava passant.
També vaig ensenyar un video molt graciós que es titula: "Duet còmic per a dos gats"
A mi em va agradar molt i va ser molt divertit, m'agradaria fer-ne una altra.

Abril Marí

14 comentaris:

  1. A mi m'ha agradat molt la conferència dels moixos, no sabia que botaven tant alt i que tinguessin que emprar una dotzena d'ossos per moure les orelles. N'Abril va posar un vídeo que es titulava "Duet còmic per a dos gats" i em va fer molta gràcia.
    Em va agradar molt.

    ResponElimina
  2. Dia 5 d'Abril n'ABRIL.M va fer la seva conferència.
    La va exposar sobre els moixos,va ser molt interessant i divertida perquè: va mostrar uns videos molt graciosos de dos moixos que cantaven. I de na Boira la seva moixa que jugava.
    Vaig observar que n'Abril mentre explicava el trebal es va sentir bastant segura.
    Em va semblar divertit i emocionant.

    ResponElimina
  3. A mi em va agradar molt la conferencia de n'Abril que tractavan dels moixos.
    Les coses que va mostrar van ser molt interessant i originals.
    Em va agradar molt el tema que va parlar perquè va ser molt interessant i tambe me graden molt els moixos.
    M'ho vaig passar molt bé.

    ResponElimina
  4. Va ser molt interessant el tema sobre els moixos. He aprés moltes coses que no sabia, com que els moixos saltessin tan alt, que empressin tants de músculs per només moure les orelles.
    N’Abril ens va ensenyar un vídeo sobre “duet còmic per a dos gats”, va ser molt graciós i divertit. També ens va mostrar tres vídeos dos d’ells amb na Boira com a protagonista i el tercer amb un moix que es va trobar un dia que anava d’excursió. Finalment n’Abril M. ens va explicar com va tenir cura d’un moix abandonat, fins que aquest es va recuperar i el van dur a sa protectora d’animals perquè algú la pogués adoptar.

    ResponElimina
  5. Em va semblar molt interessant la conferèrencia dels moixos. Parque jo en sabia molt poc: de quant de temps estan embarasades, quantes cries tenen, quants ossos tenen a la columna vertebral, que les famelles tenen més colors de pel que els mascles ...
    Vaig aprendre moltes coses i alhora em vaig divertir.

    ResponElimina
  6. A mi em va sorpendre moltes coses dels moixos, per exemple com saber si es moix o moixa, el seu llenguatge, que tenen tants d'ossos. Em van agradar molt els videos dels dos moixos, va ser molt gracios, també es video de na Boira i ses seves joguetes. Na Boira es sa moixa de n'Abril M.

    ResponElimina
  7. El dia 5 d'abril va fer la conferència nAbril M.
    N'Abril M. va fer la conferència dels moixos.
    Ens va explicar moltissimes coses sobre els moixos, com:
    Com diferenciar un mascle d'una famella, com diferenciar un gat salvatge d'un gat domestic, etc.
    N'Abril M. ens va ensenyar una cançó que va fer en Rosinni, i la canço es deia ''duet còmic per a dos gats'' que va ser molt graciós. També ens va mostrar tres videos dos de na Boira, que és la seva moixa, i un altre que era de una gateta que es va trobar a una excursió.

    A mi em va agradar molt aquesta conferència i es la conferència que mes apunts vaig treure

    ResponElimina
  8. Sa conferència dels moixos va ser molt divertida, però sobretot el que mès em va interessa va ser quan ens va mostrar lo de les rasses.
    Sa conferència de na Abril M em va semblar molt divertida.Es va esforçar molt perquè li sortis tan bona feina.

    ResponElimina
  9. La conferència que va fer n'Abril M sobre els gats em va agradar molt, a més a més la va fer llarguíssima va ser interessant, divertidíssima, etc...
    Vaig aprendre coses que no sabia dels gats, com per exemple que fan força amb milions de músculs per moure les orelles, també que els hi agradi fer jocs com per exemple: equilibri, joc amb pilota, encontrar objectes, joc amb pneumàtic, etc...També no sabia que els moixos no eren adiestrables que no sabríen donar la poteta, fer la croqueta o seure.
    També em va agradar molt el video que ens va mostrar, que el va fer en Rosini i es deia: Duat comic per a dos gats, em va fer mola gracia com estava fet perquè feien que cantaven.
    Vaig xalar molt i mho vaig passar genial!!!

    ResponElimina
  10. La conferència de n'Abril M em va sorprendre perquè va explicar tantes coses i tan ben explicades que em va sembla que tots vam aprendre moltissim amb la seva conferència.
    Va ser molt intressant i divertida.

    ResponElimina
  11. El més divertit va ser el vídeo de dos moixos cantant.A més a més,vaig aprendre si un moix era mascle o femella i com cuidar-lo.També les formes de joc com amagar,tirar-li la pilota, botar per dins una roda etc.

    ResponElimina
  12. El tema va ser molt interessant. No sabia que els moixos fosin tan graciosos i que sempre es cauen de peus per els seus reflexes, i tampoc que els moixos domestics i els salvatges siguesin diferents.

    Em va agradar molt!!!

    ResponElimina
  13. La conferència dels moixos va ser molt interessant, xula, divertida...
    Lo que més em va cridar l'atenció és que si té 1 o 2 colors de pell és mascle i si té 1, 2 o 3 colors de pell és famella.
    Ho va explicar molt bé i va ser llara però no vol dir que hagi estat avorrida sinó al contrari. Molt xula e interessant.

    ResponElimina
  14. La conferència de n'Abril va ser divertida, interessant, graciosa i molt llarga.
    Em va agradar molt, perquè n'Abril ens va dur una música de dos gats que canten. La història és de la moixa de n'Abril, que es diu Boira.
    Ara ja sé què fer quan em trobi un moix abandonat i quan vagi de viatge. Ara sé com jugar amb un moix.

    ResponElimina