dijous, 5 de novembre del 2015

PER TOTS SANTS BUNYOLS

Com cada any, a finals d'octubre celebrem la festa de Tots Sants... Aquest any, vam pensar que ja erem grans com per poder fer-los nosaltres sense l'ajuda dels familiars. Ens va anar molt bé! Vam fer 3 grups i ens vam organitzar de tal manera que tots i totes vam participar en fer la massa.
Com sempre, van sortir boníssims i ens vam poder menjar tots els que vam voler!!!

5 comentaris:

  1. Divendres dia 30 d'octubre vam fer els bunyols de Tots Sants.Van ser molt bons. Primer vam fer tres equips i després vam fer la massa dels bunyols.Cada un dels fiets va dur un estri de cuina, quan vam acabar de fer els bunyols els pares van fer la forma i van fregir-los.
    Al final, quan era hora de pati van posar els bunyols i panallets a unes taules que van col.locar a la porxada.
    Els de 3r i nosaltres vam anar a l'altre pati perqué al nostre els pares estaven fregint els bunyols.

    ResponElimina
  2. A mi em va agradar fer els bunyols, també va ser un poquet difícil fer-ho sense adults, però també va ser divertit fer-ho amb grups de 6 i un d’ells fos el capità.
    Va ser molt divertit pastar-ho amb les mans.
    Van ser molt bons amb mel i sucre.

    ResponElimina
  3. Em va encantar fer els bunyols, i ademés de ser la primera vegada que ho feiam nom´´es amb el responsable i sense ajuda d'adults, varem sebre seguir l'ordre de la recepta molt bé.Al acabar de fer la massa , aixó si que varem fer els adults, varem fer la forma dels bunyols i els varem fregir, i a hora de pati ens el varem menjar,per a mi estaven bonissims. M'ho vaig pasar genial !!!.

    ResponElimina
  4. A mi em va agradar molt fer els bunyols nosaltres. Van sortir molts bons: bunyols i panallets. Els van fregir les mares.
    El que més em va agradar van ser els bunyols amb sucre.
    M'ho vaig passar molt bé!!!

    ResponElimina
  5. M'agrada molt la festa de Tots Sants perquè feim bunyols i després ens els mengem. Eren boníssims. Aquest any no han vingut pares ni mares per ajudar-nos, els hem fet tot sols. Va ser molt divertit!!!

    ResponElimina