diumenge, 15 de novembre del 2015

EL NOSTRE HÀMSTER LUCKY

Sí famílies... TENIM A LA CLASSE UN HÀMSTER!!! Els fillets i filletes estan molt il·lusionats, vam anar a comprar-lo i a la botiga, Can Rotger, ens van explicar com havíem de cuidar-lo, fer net la gàbia, donar-li el menjar i l'aigua, etc.
Cada dia a classe, per torns queden tres fillets/es i en temps de pati el treuen de la gàbia i juguen una estona amb ell, li canvien l'aigua i li posen més menjar. Els dijous és el dia de fer neta la gàbia i divendres algú/na de la classe se l'endur a casa i el torna dilluns.
Es tota una festa i molta responsabilitat!!!


14 comentaris:

  1. A mi em va tocar el cap de setmana del 20 de novembre . Diumenge el vaig dur a casa de la meva ávia d´Alaior , tenia fred i amb sa palla feia un clot i se posava dins .
    M´ho he passat molt bé amb en Lucky .

    ResponElimina
  2. És molt divertit tenir un hàmster a classe cuidar-lofer net la seva gàbia etc.
    És molt mono i també és agradable estar amb ell,és el seu pel és de color gris i blanc.
    S'enfila per tot!!!
    M'agrada molt compartir-lo amb tota la classe.

    ResponElimina
  3. Tenir una mascota a la classe ha estat molt bona idea perquè tots els fillets i filletes esteim molt contents . No havíem tingut mai un animal a dins la classe i ens feia molta il.lusió. Ens agrada molt cuidar-lo i es molt divertit estar amb en Lucky.

    ResponElimina
  4. a mi em va agradar molt la idea de tenir un hamster.
    Quan ens va dir que al dia següent aniriem a buscar al hamster a la tenda em vaig posar molt contenta.
    vam anar a la tenda "CAN ROTGER" , quan vam arribar a la tenda vam beure molts animals. Ens va ensenyar el nostre hamster: ere de color gris i blanc. Ens va explicar que li haviem de fer net la seva gavia 1 vega a la setmana i que haviem de cambiar l'aigua cada dia. Tots eestabem molt exitats quan vam arrivar a classe i vam decidir dir-li Lucky.
    Va ser un dia molt intersant i divertit.

    ResponElimina
  5. En Lucky es de color gris i blanc es molt mono i graciós, escala i es posa molt menjar dins la boca. El vam anar a buscar a Ca'n Rotger, tots ens el volem endur a casa a jugar amb ell. Cada dia abans de la hora de pati sortetjam quins tres es quedan a jugar amb ell, els dijous sortetjam quins tres fan net la gàbia del hàmster i també sortetjam qui sel endur el cap de setmana a casa i si no se'l pot endur el sustitueix un altre.
    M'ho pas molt bé cada dia amb ell!!!

    ResponElimina
  6. La experiencia de tenir un hamster a classe es molt divertida, perque nosaltres el cuidam:Li donam de menjar, li feim neta la gavia, li donam de beure, jugam amb ell en temps de pati i ens el duim un cap de setmana cada un a casa.

    ¡¡¡És una experiencia inolvidable!!!

    ResponElimina
  7. A mi em va agradar molt tenir un hámster també m'agrada el nom de Lucky.És molt divertit jugar amb ell a l'ora de pati.És de color gris i blanci li agrada molt córre a la seva roda,és molt mono.

    ResponElimina
  8. Vam anar a comprar-lo a can rotger i també vam comprar el menjar i aquestes coses que nessesita un hámster.
    M'ho vaig pasar molt bé.
    En lucky es de color blanc i gris.
    Per el pati es quedan tres fillets/es a jugar amb ell,el dijous es queden tres fillets/es a natejar-li la gabia i el cap de setmana se l'enduia un/na fillet/a.

    ResponElimina
  9. A mi em va agradar anar a buscar a en Lucky, vam anar a Can Roger, que es una botiga d'animals. És de color gris i petit.
    Cada dia 3 persones es queden en temps del pati jugant amb en Lucky, els dijous feim net la seva gàbia i els caps de setmana algú se l'endur a ca seva.
    Va ser genial anar a cercar a en Lucky!!!

    ResponElimina
  10. Vam anar a comprar en Luky a Ca´n Rotger.És un hàmster de color gris i blanc.
    Cada día es queden tres fillets o filletes a s´hora de pati amb ell per jugar ,fer-li companyia i fer net sa gàbia.També se l`endú a casa algún fillet cada cap de setmana.Ho fem a sort...a veure a qui li toca!
    Estem molt contents de tenir una mascota a sa classe!!!

    ResponElimina
  11. En Luky és el nostre hamster i és de color gris.
    El vam anar a comprar día 10 de novembre a can Roig.
    Cada dia tres persones es queden a jugar a l'hora de pati perquè cada día ha de sortir de la gàbia i li hem de cambiar l'aigua i el menjar. Tots els dijous li feim net la gàbia.
    Tots els caps de setmana una persona se'l endu a casa per cuidar-lo.

    ResponElimina
  12. Me encanta tenir una mascota a classe, en aquest cas un hámster . El hámster el vam anar a comprar dia 9 de novembre , a Can Rotger, també vam comprar la gabia, el menjar i el que se posa baix la gabia perque no toqui directament plastic. Un dia vam sortejar el seu nom i va sortir Lucky. Cada dia 3 alumnes a hora de pati queden a jugar amb ell, els dijous també 3 fiets/es queden a netejar la gabia i el cap de semana un fiet/a s'el endur i el torna dilluns.
    M'encanta tenir a en Lucky a classe i me l'estim molt.

    ResponElimina
  13. A mi m'agradat la idea de tenir un hamster a classe.
    Tenim una llista per endurnoslo a casa, es dijous queden tres a fer net la gabia i jugar amb en Lucky.
    Els altres dies quedam per cambiarli s'aigua, donarli menjar i ferli companya.

    ResponElimina
  14. Vam anar a comprar en Lucky a can Roger, alla ens van explicar moltes coses sobre els hàmsters:Quina cuantitat de menjar li hem de posar, quina cuantitat d'aigua, quan fer net la gabia i com fer-la net...
    En Lucky és molt divertit i molt mono.

    ResponElimina