dimarts, 21 d’abril del 2015

ES PINARET 26 i 27 DE MARÇ

ACTIVITAT: ANIMALS DEL LLOC



ACTIVITAT: SANTANDRIA

15 comentaris:

  1. ANIMALS DEL LLOC
    Em va agradar molt l'activitat d'animals perquè ens van explicar moltes coses que no sabia. Ens van ensenyar perquè els ous de les gallines eren de diferents colors. Ens van ensenyar a identificar els mascles i les famelles dels ànecs. També veure les cabres i molts animals més.
    Em va semblar molt interessant i m'agradaria tornar per aprendre coses de més animals.

    ResponElimina
  2. ANIMALS DEL LLOC
    Van veure molts animals en el lloc i van aprendre moltes coses. També vam donar menjar als animals. Hi havia conills, cabres, gallines, anecs, bens, porcs, etc.
    A mi el que em va agradar mes, va ser tot al que vam aprendra sobra els animals.

    ResponElimina
  3. Abril Escandell jimenes27 d’abril del 2015, a les 16:37

    Animals de lloc.
    A mi em va agradar molt veure tots els animals i donar-lis de menjar a tots, observar els cavalls i els ponis i el joc que vam fer de tarjetes que havíem d'endivinar quin animal era.

    ResponElimina
  4. ANIMALS:
    Per començar vam anar a veure als ànecs i les oquesi en Bep,el professor d´Es Pinaret,ens va acompanyar a veure als animalsTambé vam veure porcs,ovelles,cabres,cavalls i ases.Mentres els miravem als animals,en Bep ens anava explicant les característiques dels animals.
    Em va agradar tot però el que més em va agradar,va ser agafar als cordarets en braços..

    ResponElimina
  5. JOC DE PISTES:
    En el joc de pistes hi havía quatre equips i consistía en que hi havía unes quantes pistes repartides per la zona d´Es Pinaret.A nosaltres ens donaven unes fotos amb els llocs on hi havía les caixes.Dintre de les caixes hi havía uns sobres que teníen un gomet engantxat per saber de quin equip era el sobre i en cada sobre hi havía una proba com canviar-nos alguna peça de roba,inventar-nos un ball o una cancó,etc.
    M´ho vaig passar molt bé,però la proba que més em va agradar va ser la de pintar-nos la cara.

    ResponElimina
  6. ANIMALS DEL LLOC

    En Bep va ser l'encarregat d'ensenyar-nos els animals i ens va explicar moltes coses sobre ells, com per exemple que els galls tenen una ungla al taló i les gallines no.

    Vam donar menjar a les gallines, als gall d'indis, als ànecs, les cabres, bens, etc... També vam poder tocar alguns dels animals.

    El que més em va agradar va ser l'explicació sobre els gall d'indis i els paons. També em va agradar tocar varius animals.

    ResponElimina
  7. SANTANDRIA:
    Va ser molt divertit anar a la cala de santandria. Em va agradar cercar objectes humanitzats , també situaros al plano i averiguar quants de quilometres hi ha entre Es Pinaret fins a sa cala, amb el fil.
    Em va semblar interessant tot el que ens va explicar en Bep sobre els torrents, aigua i terra, pero sobre tot l'arena .
    Vam haver de escriure molt pero el que me´s vam fer va ser apendere.
    M'ho vaig pasar molt bé.

    ResponElimina
  8. ANIMALS DEL LLOC
    Vam poder tocar els animals, aguantar les cabretes i vam veure els bens
    com menjaven el pa. El gall d'indi era molt bonic, aleshores vam veure conills, anecs, ocells, ous d'ocell, cabretes i pollets.
    També vam poder alimentar els animals, va ser molt divertit.





    ResponElimina
  9. ANIMALS DEL LLOC:
    A mi em va agradar molt la activitat del lloc, perqué m' agraden molt els animals i vaig poder agafar una cabreta en braços i també un conillet petit de color negre.
    Li van donar de menjar a molts de ells.

    ResponElimina
  10. ANIMALS DEL LLOC:
    A mi em va agradar molt l'activitat, perquè vam veure tots els animals vam donar de menjar a les cabres,bens,coloms,conills,gallines,ànneres,etc
    i vam saber totes les coses sobre ells.
    Em va agradar molt i va ser molt interessant.

    ResponElimina
  11. ANIMALS D'EL LLOC
    A mi em va agradar molt el tema de animals d'el lloc perque m'agraden els animals, vaig poder agafar una cabreta, hi avien conillets, cabres, ovelles, galls d'indi, gallines, un gall d'indi reial, ànecs, etc... els vam veure tots menys els porcs que no va donar temps. Esper tornar un altre dia¡¡¡.

    ResponElimina
  12. PLATJA SANTANDRIA
    Quan vam arribar a la platja de Santandria, lo que més em va agradar, va ser el joc de cercar les coses naturals i no naturals.
    El meu grup i jo vam trobar a la sorra petxines, vidres, papers, una goma...
    Lo que no me va agradar, va ser dinar tant tard

    ResponElimina
  13. ANIMALS DEL LLOC:
    El segon dia, el dia que vam anar amb en Bep, a veure els animals que hi havia bens, peons, cabres, conills, porcs...
    Va ser molt xulo donar-lis de menjar a les gallines, ocells, anneres... Que interessant va ser quant en Bep ens va explicar coses sobre ells. El que mes em va agradar va ser agafar les cabres

    ResponElimina
  14. ANIMALS DEL LLOC
    El segon dia vam anar a donar de menjar als animals hi havia cabres, coloms, bens, ànneres, paons, gallinas, etc. Després vam agavar cabres petites i també vam tocar bens, vam agafar ous de gallina, ens vam explicar coses dels animals i quan ja era hora d´anar cap a séscola vam fer un joc on haviem de posar la frase en el didux que tocava.
    Va ser molt divertit i em va agradar molt.

    ResponElimina
  15. ANIMALS DEL LLOC:
    A les vuit del matí, ens va tocar diana i ens vam aixecar, jo em vaig rentar les dents i després em vaig vestir. llavors vaig esmorxar un got de llet amb galetes i quan vam acabar, ens van deixar jugar al pati.
    El tutor Bep ens va mostrar els animals dels lloc que vivien en es Pinaret, hi havia cavalls, ases, gallines, bens. ànneres, gall d'indi, conills, paons, coloms...
    A mi em va agradar molt els animals.

    ResponElimina